Flotta ajánlatok


 

%

Flotta kedvezmény már egy gépkocsi megvásárlása esetén is! Flottaértékesítőink, személyre szabott ajánlatot készítenek az Ön részére!

Értékőr finanszírozás flottakedvezménnyel!

 

 -%

Flottakedvezmények egy gépkocsi vásárlása esetén is!

Feltételek: Kamarai tagság az aktuális flottaszabályzat alapján, egyéni vállalkozók, őstermelők, gazdasági társaságok. 

Kiemelt flotta kategória igénybevétele: Legalább 5db gépkocsi, egy időben történő  megrendelése. 

Flottakedvezmény igényelhető a következő modellekre:

Aygo, Auris, Auris Hybrid, Corolla Sedan, Avensis, CHR, CHR Hybrid, Yaris, Yaris hybrid,

Yaris Van, Rav4, Rav4 Hybrid, Prius, Prius Plugin, Proace, Hilux. Minden Lexus modell.  

 

Flottakedvezmény keretszerződéssel: Lehetőséget biztosítunk flottavásárlóink részére, hogy kiemelt flottakategória elérése érdekében keretszerződés köthető, 12 hónap vásárlási időtartamra, így az első gépkocsi megrendelésénél is a kiemelt flottakedvezménnyel kalkulálunk.

Csereautó bérautó: Flottapartnereink részére Toyota gépkocsiparkot tartunk, melyek bérlési lehetőségét tudjuk biztosítani  rövid és hosszú távra.

 

Flottakedvezmény kamarai tagoknak:

Flottakedvezmény a Toyota Hering Márkakereskedés Szolnok és Jászberény kereskedésekben. Orvos, Ügyvéd, Vadász, Agrár, Gyógyszerész kamarai tagsággal rendelkező ügyfelek részére kínálunk flotta kedvezményt, már egy gépkocsi megvásárlása esetén is..

Toyota Hering Flotta Ajánlatok, óriási flottakedvezmények

 

Toyota Hering Flotta Ajánlatok, óriási flottakedvezményekToyota Hering Flotta Ajánlatok, óriási flottakedvezményekToyota Hering Flotta Ajánlatok, óriási flottakedvezményekToyota Hering Flotta Ajánlatok, óriási flottakedvezményekMért érdemes flotta gépkocsiparkjának kialakításánál a közismerten megbízható Toyota gépkocsikra gondolni?

 

A válasz az egyedülálló TCO. A teljes üzemeltetési költségek figyelembevételénél a legkisebb kockázat rejlik a Toyota gépkocsiknál a váratlan meghibásodások vonatkozásában. Egy bizonyos tervezett futásteljesítménynél a felmerülő üzemeltetésből adódó költségeken felül, ritka esetben fordulhat elő, váratlan meghibásodás. A megbízhatóságot mérő szervezetek az elmúlt 20 évben folyamatosan a megbízhatósági listák élvonalában említik a Toyota Márkát, bármely szegmensben.

A megbízhatóság eredményeként, a Toyota Márka legfőbb jellemzője, a kiváló értéktartás, mely használt autós portálokon jól ellenőrizhető, más márkákkal összehasonlítva.

Miért döntenek manapság sokan a Toyota flottaparkra történő átállásra?

A titok abban rejlik, hogy megbízható , kiforrott technológiával rendelkező HYBRID gépkocsikat tudunk kínálni flottapartnereink részére, manapság a Hybrid gépkocsik előnyben részesülnek, a dízel gépkocsikkal szemben. Egy komoly érv, hogy miért a Toyota a legerősebb, a Hybrid gépkocsik piacán, a válasz, hogy a Toyota 1996- ban  már gyártott hybrid gépkocsit a Prius I személygépkocsit.

 

 

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés