Magunkról


Hering Autóház Kft.

Cégünk, a Hering Autóház Kft. 1993-ban nyitotta meg első Toyota Márka kereskedését Jászberényben. Az akkor még mindössze 6 főt foglalkoztató családi vállalkozás, mára egy 76 főt foglalkoztató cégcsoporttá nőtte ki magát. A Hering Cégcsoport jászberényi és szolnoki autókereskedéseivel képviseli a Toyota márkát Jász – Nagykun Szolnok megyében. A 19 év szakmai tapasztalat, a jól képzett szakember gárda és a precizitás a névjegye a Hering Cégcsoportnak. Elsődleges feladatunknak érezzük, Ügyfeleink minél magasabb szinten történő kiszolgálását, melyhez komoly segítség a kiváló minőségű Toyota autómárka, melyet forgalmazunk. Kereskedéseink bemutatótermeiben megtalálható a Toyota személy és haszon gépjárművek teljes típusválasztéka. A kereskedéseinkhez kapcsolódó használt autó telepeinken pedig folyamatosan megújuló, bevizsgált használt autó készlettel állunk Ügyfeleink rendelkezésére.

Autókereskedelemmel kapcsolatos szolgáltatások:

Új és használt gépkocsi értékesítés, hitel ügyintézés, teljes körű biztosítási ügyintézés, garancia meghosszabbítás, autópark kezelés.
A Hering Autóház mindkét telephelyén rendelkezik, a Toyota előírásainak megfelelő, minősített Toyota szakszervizzel.

Toyota Hering szakszervizek szolgáltatásai:

Gépjármű-javítás, garanciális és garancia időn túli járművek javítása, karosszéria-javítás, karosszéria-fényezés, gumiszerelés és tárolás, GPS alapú járművédelmi eszközök beszerelése, saját telephelyen történő időszakos műszaki vizsgáztatás, eredetiség vizsgálat, alkatrész értékesítés, Toyota tartozék-értékesítés, bérautó szolgáltatás, autómosás és autódiagnosztika.

Hering János