Szervíz akció


Hybrid gépkocsi karbantartás a Toyota Hering Márkakereskedés és szerviz szolnoki és jászberényi szervizeiben.

Gondtalan használat akár, a hybrid gépkocsi 10 éves koráig.

A Toyota Hering Márkakereskedés és szerviz Hybrid szerviz programmal várja kedves ügyfeleit a Szolnokon és Jászberényben.

A Toyota Hybrid Szerviz Programjának köszönhetően, akár az autó 10 éves koráig élvezheti a gondtalan vezetést. A hybrid részegységekre vonatkozó 5 év vagy 100 ezer km, illetve 8 év vagy 160 ezer km garancia letelte után továbbra is teljes nyugalommal használhatja autóját, csak annyit kell tennie, hogy évente egyszer vagy minden 15 ezer km megtétele előtt ellenőrizteti autója hybrid rendszerét.

A hybrid rendszer ellenőrzését a Toyota technikusai egy speciális berendezés segítségével végzik el. A művelet során leolvassák az esetleges hibakódokat, tesztelik és ellenőrzik a nagyfeszültségű akkumulátort és annak szigetelését, a kiegészítő 12V-os akkumulátort, valamint a hybrid rendszer hűtőfolyadékát. A folyamat végén egy nyomtatott igazolás készül, amely minden információt tartalmaz a hybrid rendszer állapotáról. Ha az ellenőrzés során mindent rendben találnak, akkor az autó a következő 1 éven keresztül vagy 15 ezer km megtételéig jogosulttá válik arra, hogy egy Toyota márkaszervizben ingyenesen kijavítsák a hybrid akkumulátor esetleges meghibásodását. Ez a jogosultság – egy ismételt ellenőrzés segítségével – további 1 évre vagy 15 ezer km-re meghosszabbítható, egészen az autó 10 éves koráig.

Ha az előírt karbantartás elvégeztetésével együtt megrendeli, akkor a speciális berendezéssel elvégzett hybrid rendszer ellenőrzését a Toyota Hering Autóház Kft  mindössze 4750 Ft összegért elvégzi az Ön számára.