Toyota casco


Toyota Casco. Toyota Hering Márkakereskedés és szerviz, Szolnok – Jászberény

A Toyota számára fontos, hogy a Toyota tulajdonosok biztonságban érezhessék magukat nemcsak vezetés közben, de mindig, amikor az autójukra gondolnak.

A Toyota-casco gépjármű-biztosítási csomag teljes körű védelmet kínál, és kártérítést nyújt törés, lopás, elemi kár és üvegtörés esetére is. Számos önrész variáció közül Ön kiválaszthatja a legmegfelelőbbet, az üvegtörés kárait pedig önrész levonása nélkül téríti meg a biztosító.

Kölcsöngépjármű-szolgáltatás
Törés- és elemi kár esetén a gépjármű javításának indokolt időtartamára, de legfeljebb 5 napra.  Napi 5000 Ft összeghatárig megtérítjük a kölcsöngépjármű költségét.

Márkahűség-biztosítás
Ha a gépjármű töréskára miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár esetén), akkor szeretnénk segítséget adni. Egy új autó vásárlásához. Ezért, ha ismét a Toyota mellett dönt:

Akkor a jogos kártérítésen túl a korábbi gépjármű vásárláskori értékének 10%-át a Toyota-casco biztosítás keretében megtérítjük Önnek.

Önrész felezés
Ha Ön egy Toyota márkaszervizben javíttatja az autóját,: A biztosítási szerződés alapján a javítás költségéből a minimum önrész levonása lenne indokolt, akkor ez a minimum önrész automatikusan megfeleződik.  Így a javítási költség Önre eső része jelentősen csökken.

Szervizbe szállítás
A gépjármű mentésével, tárolásával és Toyota márkaszervizbe szállításával kapcsolatos költségeket a Toyota-casco biztosítás keretében 100 000 Ft-ig megtérítjük.

 

Újérték-térítés
Ha a forgalomba helyezéstől számított 1 éven belül ellopnák az Ön autóját, vagy egy töréskár miatt a javítás már nem lenne lehetséges (totálkár), akkor – a kiskereskedelmi számla bemutatása alapján – az önrész levonásával azt az összeget térítjük meg, amennyit Ön az új autóért fizetett.

Toyota Szalonautó akció, 200 gépkocsi telephelyeinken.

Toyota CHR Toyota Hering Szolnok Jászberény

Avulás mentes térítés
A Toyota-casco szerződés ideje alatt a javítások alkalmával eredeti új Toyota alkatrészeket használunk, de az elterjedt gyakorlattól eltérően mi figyelmen kívül hagyjuk a lecserélt, használt és az eredeti új alkatrészek közötti értékkülönbözetet. Ez azt jelenti, hogy Önnek nem kell kifizetnie azt az értéknövekedést, amit a sérült alkatrészek helyett beépített eredeti és új Toyota alkatrészek okoznak.

 

 

 

Toyota Szalonautó akció, 200 gépkocsi telephelyeinken.

Toyota Hering Szolnok Jászberény Szalonautó akció, 200 db gépkocsi telephelyeinken, akciós finanszírozás.

 

Mentés