Toyota chr jellemzők.


Toyota CHR Hybrid és 1,2 Turbó motorokkal.

 A CHR gépkocsikban már a negyedik generációs hybrid hajtás található.

A Toyota CHR merész stílusjegyekkel felruházott karosszériájának karakteres vonalvezetését, a gyémánt formája ihlette. Az agresszív forma, a szokatlanul magasra húzott övvonal. A négyajtós kupéforma, a hangsúlyos kerékívek a jellemzői az új Toyota CHR -nek.

 

A technikai megoldások része, a chr TSS rendszere. Toyota biztonsági rendszer, mely kamerák segítségével feltérképezi a gépkocsi előtt álló akadályokat, majd automata vészfékezést generál.  A chr -ben a TSS felelős még a sávelhagyásra figyelmeztetésre.  TSS rendszer veszi észre a szemben jövő gépkocsi fényerejét éjszakai vezetésnél, lekapcsolva automatikusan a távolsági fényszórónkat. A jelzőtábla felismerés is az egység része.  A

SIPA intelligens park asszisztens mely segítségével a gépkocsi beparkol a radarok által felismert parkolóba. A parkolásnál  a vezetőnek nem kell a kormányt érintenie.

A BSM rendszer a chr -ben, azaz holtérfigyelő rendszer a bennünket előző gépkocsit jelzi a visszapillantó tükrökben villogó sárga figyelmeztető jelzéssel. A keresztirányú forgalomra is figyelmeztet.

Chr Smart Key inteligens, kulcs nélküli ajtónyitási rendszer, kulcs nélküli indítás.

Adaptív tempomat a felszereltebb chr változatoknál. Blue tooth telefonkihangosító, navigáció opcionálisan. Felszereltebb modellek esetén rendelhető a Bi – Led fényszóró csomag. chr egyenlő prémium felszereltség. 

 

Toyota Hering Szalonautó akció, CHR 0% THM

A chr rövidítés kibontása az első sajtóanyagban a „Coupe High Rider” volt, ez nagyjából magas építésű kupét jelent. Aztán a sajtóbemutatón már „Compact Hybrid Revolution”-nek nevezték, azaz kompakt hibrid forradalomnak.

Toyota Hering, chr Szalonautó akció,  0% THM

Az autó minden pontján visszaköszönnek a kiindulási alapnak szánt gyémántformák, gyémántmotívumok.

Egyedi ajánlatok a Hering Autóház KFT kínálatából. Toyota CHR Hybrid és benzines modellek készletről, rövid átadási határidővel.

Active, Dynamic Executive felszereltségek.   Kérje egyedi ajánlatunkat, próbálja ki teszt gépkocsijainkat.

CHR flottakedvezmény cégeknek, egyéni vállalkozóknak, őstermelőknek, kamarai tagoknak már egy gépkocsi vásárlása esetén is.

CHR Flotta Kamarai tagságok: Orvoskamara, Ügyvédkamara, Agrárkamara, Gyógyszerészkamara. Céges vásárlás esetén ÁFA visszaigénylési lehetőség, tartós bérlet, nyíltvégű lízing.

Toyota Hering Szalonautó akció, CHR 0% THM

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Toyota Hering Szolnok Jászberény, szalonautó ajánlatok, akciós finanszírozás, készletajánlatok, Flotta ajánlatok.

Mentés

Mentés